dissabte, 19 de març del 2016

Escola de pares al Corral de Neri (1)

Em ve molt de gust compartir aquestes imatges de l'Escola de Pares a la Granja Escola Corral de Neri.

És un projecte que hem començat enguany on, un grup de mares, ens trobem per treballar diferents temes que ens interessen les dues hores setmanals que dura l'extraescolar "Educació emocional amb animals".

A principi de cada trimestre fem un llistat de temes, relacionats amb la criança dels nostres fills i el nostre propi creixement personal, que tenim ganes de parlar i treballar: La relació entre germans, la frustració, resolució de conflictes, els límits, les emocions,...

A partir d'aquí, cada setmana, com a Tres Llunetes, preparo una part "teòrica" a partir de la qual cada una de nosaltres la completem amb les nostres pròpies experiències i maneres d'enfocar cada tema. És molt enriquidor!

També, de cada tema intentem fer alguna activitat que ens pugui servir per aplicar en el nostre dia a dia a casa. Eines senzilles i alhora pràctiques.

A les fotos podeu veure la sessió d'ahir on vam fomentar la nostra autoestima: vam fer un full de dedicatòries dient què ens agradava de les altres i vam fer una llibreta on cada una puguem anotar coses que ens facin sentir bé.

Ens ho vam passar molt bé i el resultat xulíssim!!





Moltes gràcies noies per donar-me aquesta oportunitat! ;-)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada