dimecres, 17 d’agost del 2016

Lectures abans d'anar a dormir: Hi ha un nen al lavabo de les nenes

Ja fa temps que tenim la costum d'anar a dormir amb una lectura. Vam començar amb contes curts que començàvem i acabàvem el mateix vespre, però ara ens agrada més agafar un conte llarg i anar llegint un capítol cada dia (o 2 o 3 si és molt interessant hehehe).

Avui us recomanem el llibre "Hi ha un nen al lavabo de les nenes" de Louis Sachar, amb il·lustracions de Ramón Rosanas. Editorial Cruïlla. Col·lecció Vaixell de Vapor núm 134.


"M'ha encantat perquè és divertit hi hi he après moltes coses" diu una Lluneta "En Bradley, la Carla i el Jeff són molt guais! és un llibre que m'ha agradat molt. Hi a trossos que feien riure, altres una mica de pena, altres et feien pensar... El tornaré a llegir quan sigui més gran!" diu l'altra lluneta.

La veritat és que és un llibre entretingut que dóna per estones de conversa, per parlar de sentiments i d'emocions, per reflexionar, per veure el punt de vista d'uns i altres... És un llibre tendre i optimista, que et fa pensar en el poder que tenim les persones dins nostre.

Un llibre que també recomano a mestres, pisicòlegs, monitors, pares,... La figura de la Carla ens ensenya la responsabilitat que tenim com a adults d'acompanyants el creixement dels infants fomentant una autoestima sana 

1 comentari: