Qui sóc?Aquesta sóc jo, l'Anna "Llunetes". 

Sóc mare, mestra i psicopedagoga. Educadora de pares i mares certificada en Disciplina Positiva i Experta en Intel·ligència emocional.

Durant més de 15 anys vaig treballar en el món de l'educació, com mestra en diferents escoles i com a educadora en altres àmbits. Amb el naixement de la meva primera filla vaig deixar l'escola per dedicar-me a la família i a fer tallers de diferents temes relacionats amb les primeres etapes de la criança.

Sempre he pensat que educar a infants i joves, és una labor apassionant i alhora de gran responsabilitat, és per això que considero que com a pares i/o educadors ens hem d'informar i formar.

Crec fermament que ens calen espais de diàleg i creixement com a pares i educadors, és per això que actualment ofereixo xerrades i tallers de Disciplina Positiva, escoles de pares i mares, monogràfics sobre temes específics de la infància i la p/maternitat (cura d'un mateix, límits, educació emocional, comunicació pares - fills, relació entre germans,...).  Tot això, amb un propòsit de que gaudim educant! 

Sóc l'autora d'aquest blog, Tres Llunetes, on trobareu petits articles sobre temes de criança respectuosa, educació emocional, creixement personal,... així com idees pràctiques per a dur a terme a casa o als centres educatius.

Creus que et puc ajudar? Escriu-me i en parlem: tres.llunetes@gmail.com


També... ...
  • Em fascinen les "llunetes" (imatge que teniu a la portada), em relaxa buscar-ne per la platja i sempre en porto alguna a sobre.  
  • Sóc filla d'un lloc de muntanya però no podria viure sense el mar.
  • Hi ha dues experiències que m'han fet valorar la vida d'una altra manera: passar tres estius com a cooperant a Rwanda i col·laborar amb ASPANOB (associació de pares de nens amb càncer de balears).
  • El Petit Princep és un dels meus llibres de capçalera, ja he perdut el compte de les vegades que l'he llegit! i sempre m'ha aportat creixement.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada